Bliv støttemedlem

Gennem mere end 100 år har Metodistkirkens Sociale Arbejde gjort en betydningsfuld forskel blandt socialt udsatte med omsorg, bespisning og julehjælp og højtids- og ferieaktiviter og har åbnet døre for bofællesskaber – sammen kan vi fortsætte og nå endnu længere ud.

Bliv støttemedlem, ved blot at give minimum 200 kr. årligt - KLIK HER.
Der er flere muligheder for at støtte, og det er muligt automatisk at få skattefradrag ved oplysning af CPR nr.
Ønsker du at blive støttemedlem, beder vi om samtykke til at sende en påmindelse om indbetaling af de 200 kr. årligt. Personer som bidrager med minimum 200 kr./ årligt hjælper os med grundlaget for at søge midler, som har afgørende betydning for MSAs virke.

Bankoverførsel: reg. nr. 9541 konto nr. 800 26 06
MobilePay: 46012

Fradragsberettig §8a
Du kan få fradrag for gaver, bidrag og donationer til velgørende organisationer, som er godkendt af Skattestyrelsen - dette er Metodistkirkens Sociale Arbejde.

- Du kan højst få samlet fradrag for 18.300 kr. i 2024.
- Du får automatisk dit fradrag, hvis du har oplyst dit cpr-nr.
- Du kan få fradrag for både små og store beløb.

Bliv lokal ambasadør
Du kan være med til at sætte Metodistkirkens Sociale Arbejde på landkortet – så vi sammen når endnu længere ud. En stor del af arbejdet er centreret omkring København, men MSA er også landsdækkende og involveret i alle regioner gennem de lokale menigheder i Strandby og Frederikshavn, Aarhus, Vejle, Odense, Solrød og Rønne. Hjælp gerne med at udbrede kendskabet til Metodistkirkens Sociale Arbejde, og muligheden for samarbejde i endnu flere lokale sammenhænge. 

På forhånd tak for enhver opbakning og støtte.

Værd at vide!
Metodistkirkens Sociale Arbejde har indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.